Veronique Prins

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Veronique Prins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Veronique Prins heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb kort op de Hummelhof gezeten in verband met een verhuizing naar Voorschoten.

  Ik heb kort op de Hummelhof gezeten in verband met een verhuizing naar Voorschoten. Neemt niet weg dat ik er nog wel veel herinneringen aan heb. Op deze site had ik de Hummelhof nog niet toegevoegd aan mijn rijtje scholen. Bijzonder is dat nu ik zojuist de school opzoek, precies een klassefoto met mijzelf erop, als nieuwe foto is geplaatst. DAt kan geen toeval zijn. En ik herken ook onmiddellijk Bas van Grieken op deze foto, die ik ontzettend leuk vond op de kleuterschool. Zou hem graag weer in contact met hem komen.

  De Hummelhof, 1974

  Meester Buizerd met zijn rode baard waar hij altijd aan zat te plukken.

  Meester Buizerd met zijn rode baard waar hij altijd aan zat te plukken.... Ik ben in 1978 van school gegaan vanwege een verhuizing, maar sta er van versteld hoeveel namen ik nog herken!

  Noorderhof, 1974

  Dat nu Dennis Boutkan de eerste naam moet zijn die ik tegenkom als ik voor het eerst op deze site kom! Ik was bang dat ik me geen namen kon herinneren en er al helemaal geen gezichten meer bij zou weten, maar juist Dennis.

  Dat nu Dennis Boutkan de eerste naam moet zijn die ik tegenkom als ik voor het eerst op deze site kom! Ik was bang dat ik me geen namen kon herinneren en er al helemaal geen gezichten meer bij zou weten, maar juist Dennis.......

  Alkwin Kollege, 1980

  ?