veroni verbeek

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van veroni verbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  veroni verbeek heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De examenjaren van MAVO4 en HAVO 5 waren erg leuk.

  De examenjaren van MAVO4 en HAVO 5 waren erg leuk. Heb toen ook erg genoten van de discoavonden en examenfeestjes. Kreeg verkering met Henk-Jan Mos (sorry Edith Brosky ) en dat heeft de jaren erna leuker gemaakt op school. Had niet zo verlegen moeten zijn, ik kon moeilijk genieten van alles maar de discos waren gaaf ! Het was apart om in vier mavo in een jongesklas te zitten slechts twee andere meiden hadden B-vakken toendertijd gekozen..nou nou!! Heb er wel 15 jaar plezier van gehad leuke baan in ziekenhuis als rontgenlaborante en medisch nucleair werker...iedereen de groeten die me hier herkent! Tot nu toe al 8 bekenden gezien hier en leuk die klassefoto van MAvo 4 ! Waar is Annette Lugtenburg? Susan Niemandsverdriet, Barry Steenmetz, Eltjo Muntinga, Frits, Jan ,Edith... mail me eens als jullie mijn naam tegenkomen ? Ben veel vergeten..

  CSG Blaise Pascal, 1972

  Zat in de klas met Lowieke van Zwieten""mijn vriendje"hehe en zoon van meneer van ,hoofd van school.

  Zat in de klas met Lowieke van Zwieten""mijn vriendje"hehe en zoon van meneer van ,hoofd van school. Heb nog steeds kontakt met mijn lagere schoolvriendin Metty Swartz. Verdere namen die ik me herrinner zijn oa: Angela,Paula, Trudy, Margaret,Lenneke Ham en Kriek.,Paul, Sjimmy met zijn eeuwige snottebel ;)) en Martin ..en nog vele anderen.. Ik groet Mariella Daalmeyer want ze zat in de klas van mijn zusje Annet.. Heb een erg leuke tijd gehad op deze katholieke school maar vond meneer de Betuwe een engerd. gelukkig nooit les van gehad. Juffrouw Elbers wel schat van een vrouw. groeten aan bekenden!!

  Paulusschool, 1966

  ?