Vera Witteveen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vera Witteveen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Vera Witteveen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Veel geklierd en veel gelachen...

  Veel geklierd en veel gelachen,de allerleukste les vond ik Engels van meneer Giesbers en oh ja Natuurkunde van meneer de Witte was ook altijd een giller,geweldige tijd! Alleen het aggresieve gedrag van de heer Kiezebrink vond ik knudde,het gooien met stoelen en deuren etc. En het het eerste jaar op deze school was ook geen pretje,het gepest van de grote meiden BLEEHHH!

  2002, Vera Witteveen

  Leuke herrinneringen heb ik be...

  Leuke herrinneringen heb ik bewaard aan de lessen van meneer Spiekman ,vooral over de oorlog is me bijgebleven. Maar ook de streken van de kinderen zijn blijven hangen,Dirk Jan die met een passer de meisjes in de billen prikte :) Meneer Heitink die kopjes en krijt door de klas gooide,de schoolreisjes,mijn poesiealbum die ik al meer dan 23 jaar kwijt ben.. Dus als iemand die nog op zolder heeft liggen email me dan hij heeft voor mij heel veel waarde!

  2002, Vera Witteveen

  Leuke schooltijd! Ik kan me he...

  Leuke schooltijd! Ik kan me heel goed Henriette Bosch en Yvonne Jansen herinneren. Het logeerpartijtje bij volgens mij Rita waar we we een hoop lol hebben gehad :)

  2002, Vera Witteveen
  ?