Vera Timmermans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vera Timmermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Vera Timmermans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Hier heb ik het te gek gehad!!! Veel lol!! En dan Pel die duits gaf, wat een eikel was dat!!! Verder was het een leuke school en heb ik een hele leuke tijd gehad!.

  Hier heb ik het te gek gehad!!! Veel lol!! En dan Pel die duits gaf, wat een eikel was dat!!! Verder was het een leuke school en heb ik een hele leuke tijd gehad!

  2003, Vera Timmermans

  Juffrouw Appelboom die weet ik nog goed!!! En zwaar dat ze het had met ons!!! De tijd in het noodlokaal was nog het leukst, rondom de school het avontuurlijke, daar hebben we heel wat rottigheid uitgehaald!!! Alle meiden waren verliefd op Thijs Kuiken, to

  Juffrouw Appelboom die weet ik nog goed!!! En zwaar dat ze het had met ons!!! De tijd in het noodlokaal was nog het leukst, rondom de school het avontuurlijke, daar hebben we heel wat rottigheid uitgehaald!!! Alle meiden waren verliefd op Thijs Kuiken, toen de hunk van de school, we gingen met z'n drieen tegelijk verkering aan h'm vragen, ja die goeie oude tijd, hahaha!!!

  2003, Vera Timmermans
  ?