Ontdek PLUS

Vanessa Hemrika

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vanessa Hemrika en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Vanessa Hemrika heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Ik heb goede herinneringen aan de brugklas en mijn mentor Angelique. We hebben een keer een klassenavond bij haar thuis in de Veste gehouden. Dat heeft indruk gemaakt. Namen die ik me nog kan herinneren zijn Wendy, Marcel, Ezra, Arthur. Natuurlijk frans van Voge gehad (wie niet?). Een wie had ik ook alweer voor engels en aardrijkskunde..? Hun gezichten kan ik me nog voor de geest halen, maar de namen? Na de Rietlanden heb ik een Lerarenopleiding Aardrijkskunde gedaan en mijn snuffelstage (1e jaar) heb ik doorgebracht op...De Rietlanden! Leuk om de lerarenkamer eens van de andere kant te zien. Ik ben na mijn afstuderen niet in het onderwijs, maar in het bedrijfsleven terecht gekomen. Ik woon nog steeds in Lelystad.

  De Rietlanden, 1983

  Ik heb van de eerste tot de zesde klas op de Christelijk Basisschool Het Baken gezeten.

  Ik heb van de eerste tot de zesde klas op de Christelijk Basisschool Het Baken gezeten. Deze stond namelijk vlak naast de flat waar ik in woonde (Coudenhovenflat). Lekker dichtbij dus. De laatste leraar die ik me kan herinneren heet Van der Rijst. Hij heeft mij (ons) lesgegeven in de 6de klas, voor ik naar Lelystad verhuisde. Ik heb ook goede herinneringen aan de schooltuin die middenin de school gevestigd was en aan de jaarlijkse Fancy Fair. Een aantal namen van klasgenootjes die ik me kan herinneren: Mark Minten, Miranda, Floris, Cheng, Marian, Jan de Ruiter.

  Christelijke Basisschool He..., 1977