Vanessa Bergshoeff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Vanessa Bergshoeff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Vanessa Bergshoeff heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was een van de te gekste scholen die ik me kan herinneren, ik ging altijd om met Mette Mantjes en Marieke en sharon en die jongens guy en ik ben die andere zijn naam ff kwijt, we zaten altijd bij toneel en dans te niksen, de schoolfeesten waren ook al

  Dit was een van de te gekste scholen die ik me kan herinneren, ik ging altijd om met Mette Mantjes en Marieke en sharon en die jongens guy en ik ben die andere zijn naam ff kwijt, we zaten altijd bij toneel en dans te niksen, de schoolfeesten waren ook altijd super,En het schoolreisje efteling zal ik nooit vergeten, poeh wat was ik beroerd hihi

  't heuveltje, 1994

  Ik zat daar op school tot groep 5 daarna ben ik naar de bikube gegaan, ik kan me er niet zo heel veel meer van herinneren, helaas.

  Ik zat daar op school tot groep 5 daarna ben ik naar de bikube gegaan, ik kan me er niet zo heel veel meer van herinneren, helaas.

  Vesterhavet, 1984

  ?