Bekijk het volledige profiel van Valery Kalee en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Valery Kalee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Jammer dat de houten barakken ...

Jammer dat de houten barakken werden verruild voor zo'n leerfabriek. Dankzij Couwenberg en Rennie 't Wind ben ik Nederlands gaan studeren in zo in Amsterdam terecht gekomen. Ik had leuke vriendinnen, Sissy, Diana en hen wiens naam ik vergeten ben ... maar toch wel graag zou willen weten wat van hun terecht is gekomen. Maar ook de gangmakers als Toine en Bennie zullen toch ook hun plekje in de maatschappij hebben gevonden die ik toen niet voor mogelijk zou hebben gehouden

2004, Valery Kalee

De bel die met de hand werd ge...

De bel die met de hand werd geluid (in de hal) wanneer de leerlingen naar binnen moesten. Mooie herinneringen aan zuster Dominique, die mooie liedjes zong als "handen wassen, wassen, zepen, ik heb geen zeep genoeg..." en de twee oliebollen met witte schortjes voor. Ook is een leerlinge verongelukt toen ze van achter een bus overstak en door een auto werd gegrepen, dat heeft diepe indruk gemaakt.

2004, Valery Kalee
?