Tycho rensen

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tycho rensen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Tycho rensen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Groep de berken Piet Zweers met zijn grote handen :) daar paste ik 2 keer in.

  Groep de berken Piet Zweers met zijn grote handen :) daar paste ik 2 keer in. begeleidsters waren oa Erica (met haar knalgele motor ), Petra en Jan (de paarden man) in 1989 werd bekend dat Valentijn zou sluiten dat jaar, dus bestond de laatste groep uit Jeroen (Denhaag) - Jeroen (met snor), Patricia Bekker, Andre den Dolder (Barneveld), Sjoukje Timmerman (Biddinghuizen), Simon (Utrecht), Tessa, Ursela (Harderwijk), en ikzelf. Ik heb er de tijd van mijn leven gehad! jammer dat ik ondanks dit er recent achterkwam dat Valentijn compleet is verwoest na een brand in 2013 en er nagenoeg alleen nog maar wat skeletten rest van wat ooit een imposant gebouw (terrein was) (zie filmpjes youtube )

  Kamp Valentijn, 1987

  binnen gekomen in de groep de berken.

  binnen gekomen in de groep de berken. ik was op het randje anders had ik naar de groep gemoeten van Dennis en Hestia op de bovenste verdieping. later verhuisd naar de onderste verdieping omdat in 1989 Valentijn dicht zou gaan. de groep bestond toen nog maar uit Jeroen (Den Haag), Patricia Bekker (alkmaar) , Andre Den Dolder (barneveld), Simon (utrecht), Ursela (Harderwijk) , Tessa, ikzelf, en Jeroen (met snor) en Sjoukje (biddinghuizen)

  BJ internaat VALENTIJN, 1987

  apekooien dat was wel het leukste wat ik vond van gymen en de juf die we hadden :) wat een schoonheid geloof dat ze titia groen heet.

  apekooien dat was wel het leukste wat ik vond van gymen en de juf die we hadden :) wat een schoonheid geloof dat ze titia groen heet. tis allemaal zolang geleden......:( zoek alleen nog een goede vriend uit die periode dus als iemand weet waar die uithangt plz email me op ******************** zijn naam was /is gerard laanstra

  De Springplank, 1979

  ?