Twan Kuypers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Twan Kuypers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Twan Kuypers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hier heb ik de Mavo afgemaakt.

  Hier heb ik de Mavo afgemaakt. Hier kan ik me nog weinig van herinneren. Ken nog een paar klasgenoten en enkele leraren maar daar blijft het wel bij.

  2004, Twan Kuypers

  Drukke doch toffe tijd gehad.

  Drukke doch toffe tijd gehad. Heb er heel wat meegemaakt en ook zullen een aantal leraren me nog wel kennen ben ik bang. Les gehad van juf Marjo, Frans Caarels, Jan duivekamp, Koos,.... Verder herrinner ik me Paula nog, Frans Kouwenberg (Daar hadden we nog wel eens een aanvaring mee) en natuurlijk Henk Spee de schooldirecteur. Ik heb aardig wat klasgenoten gehad, Remco Luijtjens, Chantal (...), Angela Koolen, Angela Huibreghts, Ilona van de Wou, Wendy Sparidans, Jowie Mulder, Patrick ?, Maurice ?, en nog een aantal waar ik zo de naam niet 1,2,3, van weet!

  2004, Twan Kuypers

  Ik kan me nog herinneren dat ik bij juf Trudy en meester Piet in de klas heb gezeten.

  Ik kan me nog herinneren dat ik bij juf Trudy en meester Piet in de klas heb gezeten. Verder kan ik me nog enkele klasgenoten voor de geest halen maar daar houd het wel mee op.

  2004, Twan Kuypers
  ?