Truus Tiel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Truus Tiel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Truus Tiel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst op de Ruys de Beerenbouckstraat, later op de Sam van Houtenstraat.

  Eerst op de Ruys de Beerenbouckstraat, later op de Sam van Houtenstraat. Zie verder Maria Regina.

  Het Koggeschip, 1959

  ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten, daarna zijn wij verhuisd.

  ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten, daarna zijn wij verhuisd. Dat ene jaar heeft echter veel indrukken achter gelaten. Meneer Rijnsbergen met zijn pijp die altijd bleef zitten. Meneer van Os, die zijn zoon Paul altijd op zijn donder gaf. Meester Jansen bij wie je de gekste natuurkunde proefjes mocht doen. Meneer Snoek voor Duits en meneer Scheerder voor boekhouden.

  Mavo de Boom, 1967

  Door verhuizing kwam ik pas in de 2e klas, maar doordat ik niet de enige was die in de nieuwbouw van de banne kwam wonen zaten er in onze klas veel nieuwelingen.

  Door verhuizing kwam ik pas in de 2e klas, maar doordat ik niet de enige was die in de nieuwbouw van de banne kwam wonen zaten er in onze klas veel nieuwelingen. Bij de inschrijving keurde zr. Jucunda of je wel welkom was. Ik heb voor frans niet alleen zr Jean-Marie gehad, maar ook Juffr. van Vught, waarbij je altijd mocht spieken. Wij hadden juffr, snel voor engels, terwijl de paralelklas juffr. v.Baal had. In die klas zat Rita Bakker. Voor nederlands had ik Juffr. Bruggeman die mij heel erg heeft geholpen bij mijn examen. Juffr.Locatelli kwam net uit Afrika en had het heel moeilijk om een examen klas nog wat engels bij te brengen. Bij meneer Hovius kon je als meisje in die tijd weinig verkeerd doen. Hallo Rita, die ook bij ons in de klas zat net als Tonnie Holling, Joke Kea uit de van Beekstraat, Lonnie en Lia de Jong, Corrie Geurtsen, Joop Heyselaar, Jos Buys, Niek Sibbel, Rene Bleesing en John Koop. Verder had je nog Margriet Derlage en Nel Ebbelaar. Meer weet ik er op dit moment niet.

  Katholieke Mavo Noord, 1968

  ?