Truus Scholing

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Truus Scholing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Truus Scholing heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dat je met huishoudelijkwerk en koken verplicht een rok (jurk) aanmoest en dat we er altijd wel 1 op de kapstok hadden liggen maar geregeld verkondigden dat we hem vergeten waren.

  Dat je met huishoudelijkwerk en koken verplicht een rok (jurk) aanmoest en dat we er altijd wel 1 op de kapstok hadden liggen maar geregeld verkondigden dat we hem vergeten waren.Ik ben nog steeds vriendin sinds de eerste klas met Gezientje Kleinlugtenbeld.

  Huishoudschool 'De Berkenho..., 1970

  Ik zat met plezier op deze school, de leerkrachten die mij bijzijn gebleven zijn meester Duijn met zijn viool tijdens muziek, meester Janse met zijn verhalen over de watersnood in Zeeland, en verder Juffrouw Zijlstra en juffrouw de Bruin en meester Calkho

  Ik zat met plezier op deze school, de leerkrachten die mij bijzijn gebleven zijn meester Duijn met zijn viool tijdens muziek, meester Janse met zijn verhalen over de watersnood in Zeeland, en verder Juffrouw Zijlstra en juffrouw de Bruin en meester Calkhoven was de hoofdmeester

  Gereformeerde Lagere school..., 1962

  ?