Truus Klein

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Truus Klein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Truus Klein heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Tot mijn schande kan ik me alleen mijn klasseleraar herinneren en dan nog alleen met zijn bijnaam "EITJE" Ik herinner me een schoolreisje waarbij ik met een aantal anderen in een boom ben gekropen boven het verzamelpunt voor vertrek terug naar school.

  Tot mijn schande kan ik me alleen mijn klasseleraar herinneren en dan nog alleen met zijn bijnaam "EITJE" Ik herinner me een schoolreisje waarbij ik met een aantal anderen in een boom ben gekropen boven het verzamelpunt voor vertrek terug naar school. Wij waren onvindbaar en lieten de klas zonder ons vertrekken. Daar begrijp ik nu niets meer van, wat een rotstreek! Ik zat o.a. met Guus Visser in de klas en die kwam nog al eens een praatje maken in de Helmersstraat waar ik woonde! Ook toen ik al lang verkering had met mijn huidige man. Het was dan ook vriendschap tussen Guus en mij.Nu ben ik net 70 jaar geworden en destijds kwam ik op de da Costaschool denk ik in de tweede klas pas want ik kwam van de H.B.S. in Amsterdam zuid.

  2008, Truus Klein
  ?