Trudy Segers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Trudy Segers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Trudy Segers heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke tijd gehad.

  Erg leuke tijd gehad. Maanicus, Bank, Bos, Van Groeningen en Meyer waren erg leuke leerkrachten, Brouwer was niet echt mijn favoriet.... Mijn vriendinnen waren Monique Faber, Sabine Trost en Sandra Hogenes (met Sandra ga ik nog steeds om). De foto die is genomen toen de school 50 jaar bestond ben ik helaas kwijtgeraakt, dus als iemand die voor me kan regelen (scannen), heeeeel graag.

  Clara Fey mavo, 1981

  juffrouw Baar was de liefste juf die er was.

  juffrouw Baar was de liefste juf die er was. Ik herinner me ook nog goed dat we verkleed mochten komen en dan een optocht gingen lopen door de buurt. Willy (ik weet geen achternaam meer) was mijn beste vriendinnetje. We leken ook erg op elkaar en mensen dachten vaak dat we zusjes waren. Ik herinner me ook nog Kars en Jeroen.

  Kleuterschool Het Madeliefje, 1973

  Hele leuke tijd gehad.

  Hele leuke tijd gehad. (Hoofd)meester van der Lee en meester Bouton kan ik me nog goed herinneren. Op schoolreisje naar Limburg met de 6e klas was ook erg leuk.

  elisabeth wolffschool, 1975

  ?