Bekijk het volledige profiel van Trudy Keijzer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Trudy Keijzer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Van de leraren herinner ik me ...

Van de leraren herinner ik me Dhr. v.d. Schilden voor Duits (hele aardige man), mevr. Lamfers voor Frans, dhr. Zandman voor geschiedenis, Juf. Schippers voor Nederlands (wat een type was dat zeg) en Van 't Zelfde voor tekenen. Klasgenoten : Jacqueline van Dijk, Ricardo Sybelo, Evert van Dalsum, Rien van Diessen, Erik .... (met de laatste twee gingen we altijd zwemmen in het Sportfondsebad in de Van Maanenstraat). Feesten in de Zomerhofstraat. Wie weet er nog meer ?

2004, Trudy Keijzer

Leraren, die ik me kan herinne...

Leraren, die ik me kan herinneren zijn Mevr. Lamfers - Frans, Dhr. v.d. Schilden - Duits (hele aardige vent), Juf. Schippers voor Nederlands (echt zo'n ouderwetse juf), dhr. van 't Zelfde - tekenen en Dhr. Zandman voor geschiedenis. Wij waren de laatste klas voor het mammoetsysteem werd ingevoerd, dus de druk was hoog om toch altijd maar over te gaan. Klasgenoten : Rien van Diessen, Ricardo Sybelo, Evert van Dalsum, Jacqueline van Dijk. Ben slecht in namen, maar misschien weet iemand anders zich meer te herinneren. Zou het leuk vinden iets te horen !!

2004, Trudy Keijzer

Heb les gehad van Meester v.d....

Heb les gehad van Meester v.d. Werff en Juf Sikkema. Juf Stoutjesdijk was volgens mij hoofd van de school. Zat in de klas bij Janny de Gruyl, Evert van Dalsum, Nel en Maaike Pot, Frans Blokzyl, Rene Schouten.

2004, Trudy Keijzer
?