Trudy Jeursen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Trudy Jeursen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Trudy Jeursen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke herinneringen: schoolreisjes naar Parijs en Londen.

  leuke herinneringen: schoolreisjes naar Parijs en Londen. Dansen, theater en spelletjes in de aula. Gymleraar de la Croix (opletten anders krijg je een bal tegen je hoofd!) Feestjes thuis bij Eddy Smits. Op de fiets met Theo (van Ardenne) en Pietje (?). Meer bekende namen: Petra van den Haak (nog steeds mijn vriendin), Jeanneke Meijer, Monique Tjan, Marja Vessies, Marja van Es, Carla Jansen, de broertjes Hooplot, Marian Letsch, Gonny Fesevur, Bart Berkelaar, Chris Kluiters.

  Dr. Albert Schweitzer Mavo, 1973

  Ik zat hier op kleuterschool.

  Ik zat hier op kleuterschool. Ik weet er niet veel meer van!

  Heilig Hartschool, 1964

  Leuke verhaaltjes om te lezen allemaal.

  Leuke verhaaltjes om te lezen allemaal. Ik dacht dat ik me niet veel meer van deze tijd kon herinneren maar als ik al die verhalen lees komt het toch allemaal weer naar boven. Vooral van het laatste jaar bij juf Groenendijk. Heb ik alleen jammer genoeg geen klassenfoto van (wie wel?). We waren daar in groepjes ingedeeld en elk groepje had een eigen verzonnen naam. Ik zat bij de zweetdruppels!! We hebben in die klas ook toneelstukjes gespeeld o.a. van Sneeuwwitje en de zeven dwergen (ik was Dopey!) Namen van school: Petra van den Haak, is nog steeds mijn vriendin en ook Marja Vessies zie ik nog geregeld. Verder: Gonny Fesevur, Conny van Houdt, Petra Wildschut (bij haar ging ik altijd tijdens de wekelijkse zaterdagavondkerkdienst op visite!!!) Mary van Nierop, Conny Quaks en Jeanneke Meijer, Liesbeth Zandvliet, Monique Plateel, Marian Roeleveld, Marian Hillebrand. Ook nog namen van de jongens: Oscar Oliemuller, Leo Epskamp, Patrick Schoenmaker, Harrie Vink. Een aantal heb ik nog gezien op de reunie in 1987.

  Rosaschool, 1967