Trudi Schouten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Trudi Schouten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Trudi Schouten heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Rudie, Jan Willem, Dick ja dat klinkt bekend en de gezichten zie ik voor me.

  Rudie, Jan Willem, Dick ja dat klinkt bekend en de gezichten zie ik voor me. Met Wim Hoogen Stoevenbeld, Albert Hakkert (ik ken je echt wel!), Rob Post (lachen in de kerk bij het orgel) en Robert Stegeman een roeiteam gevormd. Willem Rinkel en Nico Feller ook uit die tijd, zijn NS collega's. Loes van der Horst stuur ik nog elk jaar een kaart met de Kerst.Grappig dat Moes wordt genoemd. Iedere keer als ik iemand zie met zo'n bril moet ik aan hem denken. Denk altijd met veel plezier aan deze schooltijd terug.

  2003, Trudi Schouten

  Zeer bekend zijn alle namen die ik lees.

  Zeer bekend zijn alle namen die ik lees. Zoals Truusje, Nelleke, Ria, Nel van der Woude (was later mijn vriendin), Coby (samen op ballet gezeten) Lidwien en Mieke Heins ik woonde tegenover hen in de Kanaalstraat tegenover de kapper. Dit was het blok voor de brug richting de Laan van Nieuw Guinea. Erg veel van school kan ik mij niet herinneren behalve de grote zolder, de speelplaats vegen, de kerk, communie, blokfluit les van zuster......Alle gezichten op de foto van 1959 zijn me bekend.

  2003, Trudi Schouten
  ?