trudi mali

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van trudi mali en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  trudi mali heeft 1 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ONZE SCHOOL STAAT OP 3 VERSCHILLENDE PLAATSEN GEREGISTREERD.

  ONZE SCHOOL STAAT OP 3 VERSCHILLENDE PLAATSEN GEREGISTREERD. EVEN DOORZOEKEN DUS, DAN KOMEN WE ELKAAR WEL TEGEN. Groetjes van Trudi Kleinen uit 4b, samen met Beke van de Klashorst en Nel Blom in een klas vol B-jongens.

  Prinses Julianaschool voor ULO, 1962

  ONZE SCHOOL IS OP 3 VERSCHILLENDE PLAATSEN OP SCHOOLBANK GEREGISTREERD.

  ONZE SCHOOL IS OP 3 VERSCHILLENDE PLAATSEN OP SCHOOLBANK GEREGISTREERD. Even zoeken dus, dan komen we elkaar wel weer tegen. Ik zat in 4b, met Beke van de Klashorst en Nel Blom als meisjes tussen allemaal B-jongens. Groetjes van Trudi Kleinen.

  Prinses Julianaschool Chr. ..., 1962

  In de klas bij juffrouw van Noortwijk.

  In de klas bij juffrouw van Noortwijk. Zij heeft een boek geschreven, Fluitelijntje en de buurtjes. Ze las dat voor vanaf het concept in de klas. Mijn zusje Gerrie zat in 1956 ook in deze klas. Veel namen van de klasgenootjes herinner ik mij niet. Ik ging later naar de Da Costaschool, de meeste kinderen gingen naar een andere lagere school. Over een film kan ik mij niets herinneren. Wel een kop en schotel van het Sint Nicolaasfeest uit 1955, die heb ik nog steeds! Ik heb in september 2010 contact gehad met juffrouw van Noortwijk. Zij woont in Dordrecht en maakt het goed.

  Kleuterschool de Zonnebloem, 1954

  ?