Trijntje Hoekstra

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Trijntje Hoekstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Trijntje Hoekstra heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me de gymlessen met meneer Oosterhof die het eigenlijk niet kon laten bij de meisjesdouches te komen.

  Ik herinner me de gymlessen met meneer Oosterhof die het eigenlijk niet kon laten bij de meisjesdouches te komen. Mevrouw van Dusschoten, meneer Comello en meneer Knook die altijd zijn geld zat te tellen onder les. Ook de werkweek in Zeeland in 1974 waar Sietse de Boer krabben ging vangen tot grote hilariteit van iedereen. Tot slot onze week Parijs met mevrouw de Haan en de meisjes Wieke Luchtenveld, Riekje v.d.Bos, Ali Koopmans, Patty de Jong, Joke Veenstra, Yvonne v. Wijngaarden. Wie o wie zoekt er nog eens contact?

  Burg Harmsma SGM voor VO Lh..., 1971

  Wat was dit een leuke school.

  Wat was dit een leuke school. Ik herinner me meester Herman Dijkstra nog heel goed wij kregen hem als eerste derde klas op de Feart. Hij moet toen iets van 25 jaar geweest zijn het was een te gekke meester. Meester Zwerver hebben wij in de vijfde en zesde klas gehad. Ook weet ik dat ik als meisje van deze school aan een voordrachtwedstrijd in het Posthuis heb meegedaan. Ook kwam er in de vijfde of zesde klas een jongetje genaamd Jos Broker bij ons op school en die kwam helemaal uit Den Helder naar Jubbega waar zijn vader destijds gymleraar werd bij WK. Deze Jos zou ik nog graag eens mee in contact willen komen. Hij was 1 dag na mij jarig op 22 december. Later is hij nog naar Dalen verhuis waar wij Wieke, Riekje,Ali,Hanneke,Henk S, Henk Z, Harry V nog een weekend geweest zijn.

  De Feart, 1965

  ?