Trienke Wiersma

Kent 0 personen

ASK_ME , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Trienke Wiersma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Trienke Wiersma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Uiteraard herinner ik me de directrice die we "Miep"noemden.

  Uiteraard herinner ik me de directrice die we "Miep"noemden. Ook juffrouw Hoekstra, die zo lief en veel te goed was en een leerkracht die we "Jan"noemden. Op de kinderverzorgstersopleiding mochten we en project doen en met Jolie Roos maakte ik een spookhuis (meer spookgang) waarvoor we aardig wat lessen mochten missen. En verder de was-en kooklessen, om nooit te vergeten........ De vele praktijklessen vond ik plezierig behalve dat ik regelmatig het boekje met handtekeningen kwijt was. Goede lessen waren engels en muziek. Rob v.d.Water kwam muziek geven in de plaats van een leraar die net was overleden. Leuke tijd geweest!

  Vakschool voor Meisjes, 1967

  Ik kan me juffrouw Yntema heel goed herinneren, vooral haar orgelspel met twee vingers.

  Ik kan me juffrouw Yntema heel goed herinneren, vooral haar orgelspel met twee vingers. Mooi leren schrijven. Een meester in de vierde bij wie we vaak dia's mochten kijken over de glasblazerij Leerdam. Boeken kaften a.h eind van het jaar,mmmmm. Maar ook juffrouw van Aalen, lief en dunne vingers en juffrouw Stok uit de tweede klas. Een tijd met de geluiden van heipalen en de sirenes op geregelde tijden. Leuke, beetje dromerige tijd voor mij.

  Dr. De Visserschool, 1960