Tricia Holmes

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tricia Holmes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Tricia Holmes heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zeker of dit de school is waar ik op zat in 1956/57, maar hij was dicht bij het Zuiderpark.

  Ik weet niet zeker of dit de school is waar ik op zat in 1956/57, maar hij was dicht bij het Zuiderpark. Wij waren enroute uit Friesland eventueel naar Australia (Februari '57) Uit mij poesie album deze namen: Cobie Vervenne,Bep van Vliet, handwerk onderwijzeres G.A.Lambooy, Jenneken Verschoor,Bettie Schouten,Berry Karsemeyer, Juf M S van Deth. Ik woonde op de Barenveldstraat.

  Koningin Wilhelminaschool, 1956

  Juffrouw de Zwart stuurde mij een postkaart voor dat ik op school in de 1st klas kwam.

  Juffrouw de Zwart stuurde mij een postkaart voor dat ik op school in de 1st klas kwam. Ik hab die kaart nog, en het bijgaande briefje. Een plaatje van de Goede Herder met kinderen rondt hem heen vanuit andere landen.Mijn Nederlandse schrijven is niet zoo goed meer, want ik woon alweer 50 jaar in Australia. Er was ook een meester in de derde of 4de klas, die zo mooi en spannend ons geschiedenis leerde. Ik was vriendinnetje met Gerrie van Lieshout. Zij emigreerde naar Perth, Australia. Jaap Sleyt, mijn vriendje toen ik 5 of 6 was! We mailing elkaar nog wel eens. Ook Sieske Herder, Joke Oosting.

  gereformeerde school, 1951

  ?