Bekijk het volledige profiel van Trees Leunissen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Trees Leunissen heeft 3 klassenfoto's en kent 39 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik hebhier de INAS gedaan, me...

Ik hebhier de INAS gedaan, mevr.Butselaar was zo`n klein dikkerdje als ik me niet vergis. en mevr. de vries die was altijd met iedereen begaan. Enkele namen die ik me herrinner zijn Marion Marks, Anneke in `Veld, Herma Vos. Ik kwam met de trein uit Amersfoort, tussen de middag vaak naar de patatboer op het hoekje

2005, Trees Leunissen

zr. Benigno - tussen de middag...

zr. Benigno - tussen de middag in de keuken helpen op de eerste verdieping

2005, Trees Leunissen

Juf van Duursen met haar dikke...

Juf van Duursen met haar dikke benen. in de vakantie na het eerste jaar is Hansje Groeneveld gestorven en gingen we allemaal in onze eerste communie kleding naar de kerk. Mevr. Tijssen met haar grote ring waarmee ze je zo lekker op je hoofd kon tikken, De breiles( brrr) van mevr. van Velsen. juf van Wely die later met meester Tessont is getrouwd. meester van de Heuvel waarbij ik meer op de gang stond als dat ik in de klas zat., en na twee jaar van de Heuvel naar de Maria school gegaan. 22 november was het st. Cecilea, altijd eerst naar de kerk en daarna warme chocolade melk. We hadden flesjes melk (1/4 l) en in de winter waren ze bevroren eer ze de school ingingen, en dan werden ze bij de kachel gezet, vreselijk ik proef het nog als ik er aan denk.

2005, Trees Leunissen
?