Ontdek PLUS

Trees Brakenhoff

Kent 43 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Trees Brakenhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Trees Brakenhoff heeft 1 klassenfoto's en kent 43 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zeven jaar heb ik op de (toen nog) Walburgschool les gegeven in de eerste,vierde,twee/drie combinatie en zesde klas (na de samanvoeging met de Agnesschool.

  Zeven jaar heb ik op de (toen nog) Walburgschool les gegeven in de eerste,vierde,twee/drie combinatie en zesde klas (na de samanvoeging met de Agnesschool. Een aantal leerkrachten van die tijd spreek ik nog onregelmatig Deze week zie ik "juffrouw"van de Heuvel en mijnheer de Bont weer.Is er iemand wie die namen iets zegt? Trees Brakenhoff

  walburgschool, 1965

  Misschien heb ik niet lang genoeg op "de kweek"gezeten maar van de foto's herken ik alleen de docenten.

  Misschien heb ik niet lang genoeg op "de kweek"gezeten maar van de foto's herken ik alleen de docenten.Maar als externe was je toch ook een beetje een gastleerling uit de minderheidsgroep...Overigens vanaf 1987 na onze eerste réunie (na 25 jaar)heeft onze jaargroep (examen 2e leerkring van 1962) nog onregelmatig contact,wat telkens weer een belevenis is.

  Insula Dei, 1960

  Als we naar school liepen kwamen we voorbij de puinhopen van de slag om Arnhem:de Walburgkerk,de Eusebius,het Duivelshuis en nog veel meer rond de markt.

  Als we naar school liepen kwamen we voorbij de puinhopen van de slag om Arnhem:de Walburgkerk,de Eusebius,het Duivelshuis en nog veel meer rond de markt.'s Winters kwam een schoolbus in onze wijk later kwam de Paulusschool en konden we dichter bij hui op school,waardoor die eindeloze overblijfsessies gelukkig ook van de baan waren.toch kijk ik altijd even naar het gebouw van de school als ik door de Weverstraat kom ook al staat er nog steed Aloysius school op de voorgevel wat in onze tijd al niet klopte.

  Agnesschool, 1949