trea lange

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van trea lange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  trea lange heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  ontzettend gezellig, leuke groep met marja van de berg, yvonne van de gracht, astrid dekker,het stage lopen in het 2 de jaar.

  ontzettend gezellig, leuke groep met marja van de berg, yvonne van de gracht, astrid dekker,het stage lopen in het 2 de jaar. voor mij zeer belangrijk want ik ging stage lopen bij de zonnehoekDagverblijf voor verstandelijk gehandicapten.

  2003, trea lange

  juf annemieke Wardenaar juf faber, mr jansen, juf swidde juf mittelmeijer, mr jos roch,juf spillekom.

  juf annemieke Wardenaar juf faber, mr jansen, juf swidde juf mittelmeijer, mr jos roch,juf spillekom. schoolmelk bij de voordeur,klassedienst,klederdracht ivm 75 jarig bestaan,opvoering musical op de zolder

  2003, trea lange

  mr lekatompessy, hoofdgebouw met enorme kelder, optreden van roberto jacketti en de scooters, extra lokalen naast de lagere school de willibrord.

  mr lekatompessy, hoofdgebouw met enorme kelder, optreden van roberto jacketti en de scooters, extra lokalen naast de lagere school de willibrord.onze waanzinnige examenstunt compleet met rondrit door de stad(leraren in kar) onder politie begeleiding. enorme hoeveelheid bekertjes gevuld met water die opgeruimd moesten worden om bij de taart te komen die in de lerarenkamer stond. De gezellige schoolavonden

  2003, trea lange
  ?