toos vanrooijen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van toos vanrooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  toos vanrooijen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  partime-opleiding.

  partime-opleiding. favoriet; de kroeg"öme Jan'ma lestijd en de goeie tijd die ik er gehad heb vooral danzij mijn mede-studenten

  Sociale Academie Karthuizer, 1971

  sr.

  sr. Ignatius, handenwringend en haar brilleltje steeds opwippend. je mocht niet wippen op je stoel; later pas begrepen waarom niet. lange, laat staan korte, broek tab oe; tenzij je er een jurk overheen had. die mocht weer niet te diep uitgesneden zijn, d.w.z. tegen je hals aan. juffrouw kip; we pestten haar, maar eigenlijk was ze wel oke. juffrouw bloem; die reepjes papier afscheurde van je proefwerkpapiertjes, daar kon je dan net nog je woordjes opschrijven. ze woonde met haar moeder en met har en een zus? gingen ze altijd kerken kijken in de vakantie. internen en externen; binnen-en buitenkinderen; verschil moest er zijn. de externen werden elke zaterdag uitgelaten, mochten ze 2 aan 2 wandelen door de stad met 2 zusters aan het eind. dan hadden we het prettiger, na school kon je de poort uit, de coer af. want een saaie schooltijd school eigenlijk; schoolreisjes waren er nooit bij. niet te vergelijken met de scholen van nu. favoriete herinnering, de dood van een non die ik haatte, een dikke, ben haar naam vergeen; verdrongen. die jonge non, sr. genoveva? vond ik wel leuk, had wel medelijden met het feit dat je non geworden was..

  St Jozef MAVO, 1956

  ?