Toos Otten

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Toos Otten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Toos Otten heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik denk dat het deze kleuterschool was waar ik op zat .

  Ik denk dat het deze kleuterschool was waar ik op zat .In de pauze en tussen de middag gingen we spelen in de paleistuin.

  Kleine Mol Kleuterschool, 1956

  Ik heb goede herinneringen aan juffrouw Hommels.

  Ik heb goede herinneringen aan juffrouw Hommels. Door haar bijlessen op woensdag en zaterdag mocht ik naar het gymnasium.Ik kwam pas in de vierde op school. Bij juffrouw Vasten?.In de vijfde hadden wij juffrouw de Zeeuw. Van haar leerden we allerlei rijtjes uit ons hoofd.zoals:De rijn komt bij lobith in ons land, bij pannerden splitst de waal zich af enz. Ik herinner mij Patty Ditmar,Marian Duim, Noortje van Geenen, Thea? Ben benieuwd hoe het met iedereen gaat

  Mariaschool Lagere school, ..., 1960

  Ik herinner me de noodgebouwen nog heel goed met die grote kachels.

  Ik herinner me de noodgebouwen nog heel goed met die grote kachels. Verder had ik nachtmerries van de briefjes die je op zaterdag meekreeg als je die week onvoldoendes had gehaald.(ik bleef nl in de tweede klas zitten). In 1968 verhuisde ik naar Tilburg). Ik herinner me Els Binnerts, Ankie v.d. Reijken, Lidy Peters, Annelies Körmelink, Monique Kors, Els Huivenaar.

  Sint Maartenscollege, 1963

  ?