Bekijk het volledige profiel van Toos de Jong-Galesloot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Toos de Jong-Galesloot heeft 9 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb 4 jaar op deze school g...

Ik heb 4 jaar op deze school gezeten en ben daarna naar het internaat in Bodegraven gegaan. De meeste namen van mijn klasgenoten ken ik nog wel omdat zij nog in Gouda wonen. Ik kan mij niet herinneren of het een leuke school was.

2009, Toos de Jong-Galesloot

Mijn schooltijd is verdeeld ov...

Mijn schooltijd is verdeeld over de tijd dat ik intern was en een "binnenkip" werd genoemd en de tijd toen ik een forens tussen Gouda en Bodegraven werd. In de vijfde klas zat ik op het internaat maar vanaf de zesde klas t/m de eindexamen klas op de Mulo, reed ik dagelijks heen en weer met de bus. Aan die vrije jaren heb ik nog de beste herinneringen. Veel plezier gemaakt met mijn schoolvriendinnen Anneke Verheul en Anneke LeGrand, zij woonden ook buiten Bodegraven dus tussen de middag hebben wij veel gekeet. De nonnen waren streng maar toch ook rechtvaardig, soms rechtlijnig maar ik ben nog steeds blij met de gedegen opleiding die zij gaven.

2009, Toos de Jong-Galesloot

Het eerste jaar op het interna...

Het eerste jaar op het internaat was voor mij een regelrechte verschrikking maar na een jaar, ben ik vanuit Gouda dagelijks met de bus naar Bodegraven gaan rijden want mijn leerprestaties waren erg goed op deze school. Zo heb ik hier de Mulo afgemaakt. Op het internaat ging ik om met de nichtjes Neijenhoff ook wel met Antoinette Garsten, Ria Wagemaker. Ik ben nog op de laatste reunie geweest maar daar waren deze meiden niet. Van de zesde klas ken ik bijna alle namen nog.

2009, Toos de Jong-Galesloot
?