Bekijk het volledige profiel van toos daalmans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

toos daalmans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ben Toos Daalmans en heb de...

Ik ben Toos Daalmans en heb de opleiding KVJV (kinder en jeugdverzorging)gedaan.Ik ben in 1978 getrouwd,en woon al 31 jaar in Friesland.Thans ben ik werkzaam in een zorgcentrum voor ouderen,dit jaar werk ik hier 16 jaar, en heb hier ook nog de opleiding zorg en welzijn gehaald. Ik herinner me dat ik veel geleerd heb op deze school,wat me nu vaak nog van pas komt.

2009, toos daalmans

Mijn naam is Toos Daalmans. ...

Mijn naam is Toos Daalmans. Ik woon al 31 jaar in Friesland, en heb een dochter van 29(Dieneke) en een zoon van 25(Douwe),En inmiddels 3 schattige kleindochters. De tijd gaat snel,ik herinner mij niet zoveel meer van de huishoudschool, alleen dat ik een vreselijke puber was!!! Maar alles is gelukkig ten goede gekeerd. Ik ben werkzaam in een zorgcentrum voor ouderen, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet. Ik doe daar facilitair en welzijnswerk. Ik woon in de plaats ALDTSJERK oftewel OUDKERK,een prachtig plaatsje tussen DOKKUM en LEEUWARDEN>

2009, toos daalmans
?