Toor de Haas

Kent 1 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Toor de Haas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Toor de Haas heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik me vooral herinner is dat ik buiten speelde, in de zandbak en dat ik mijn oma en oudtante zag die in het bejaardenhuis Eeckenroode woonde en ze naar me zwaaiden.

  Wat ik me vooral herinner is dat ik buiten speelde, in de zandbak en dat ik mijn oma en oudtante zag die in het bejaardenhuis Eeckenroode woonde en ze naar me zwaaiden.

  kleuterschool de zandhoek, 1960

  Herinner me de houten noodschool hiervoor, in de winter bij de kolenkachel.

  Herinner me de houten noodschool hiervoor, in de winter bij de kolenkachel. Aan de Meentschool die toen nog niet zo heette heb ik niet zoveel herinneringen. Wel dat meneer Lambooy een droom die ik had gehad uit liet komen en ik een dag bij juffrouw Strootman in de eerste klas mocht "lesgeven". En pannenkoeken eten bij mevrouw Kerbert (met Riedel?). Zij was heel streng maar die gastvrijheid stond er tegenover. Weet ook nog dat we met de hele klas luisterden naar de radiouitzending over Robert Kennedy na de aanslag op hem.

  Nutsschool de Meent, 1963

  Het kasteel, de schitterende omgeving.

  Het kasteel, de schitterende omgeving. Spannend was dat we een luik ontdekten in onze kamer van waaruit engelse soldaten naar het bos konden vluchten in de oorlog. Het quakeraspect was voor mij eigenlijk het belangrijkst. Fijn om de dag met stilte en muziek te beginnen. Mooie, moeilijke en vooral intense tijd. Veel dierbare mensen.

  Internationale School Bever..., 1969