Bekijk het volledige profiel van toonya lankester en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

toonya lankester heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik heb daar een leuke tijd geh...

ik heb daar een leuke tijd gehad en ging voornamelijk om met Marry steinvoort en Yvonne Lockhorst.Ik ben in 2004 naar de reunie geweest en heb daar veel oude bekenden gezien...ook oud-leraren(letterlijk)hihi sorry nee zonder dollen het was echt leuk..

2008, toonya lankester

ik heb daar een hele leuke tij...

ik heb daar een hele leuke tijd gehad en ging meestal om met Nell van Hirtum,Janine Oomens,Giovanni,Fred,Jaap de Geus,en nog wel meer ik weet niet meer van iedereen de naam of achternaam maar zou wel leuk vinden om met ze in contact te komen.Verder weet ik nog dat ik les heb gehad van dhr Vermey(weet niet of je het zo schrijft)en hoofdmeester toen dhr Straghouw.Ben nog wel eens bij hem thuis geweest om dia's te kijken,hij woonde toen in Rotterdam-zuid.Okk weet ik nog onze laatste werkweek.We zijn toen naar Zevenum geweest in Limburg en onderweg gestop bij de Evoluon in Eindhoven.Dat was toen zo'n ervaring,allerlei moderne uitvindingen waar niemand ooit van gehoord had..was super(voor mij dan he) al met al een leuke tijd!!

2008, toonya lankester
?