toon vanthiel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van toon vanthiel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  toon vanthiel heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke jaren maar ik had altyd heimee naar huis het was namelijk een internaat ,aangezien me ouders binnenschippers waren bleef je soms lang op school,en dat was niks voor mij ,land onder me maar dat is nu een beetje veranderd,woon gewoon aan de wal .

  Leuke jaren maar ik had altyd heimee naar huis het was namelijk een internaat ,aangezien me ouders binnenschippers waren bleef je soms lang op school,en dat was niks voor mij ,land onder me maar dat is nu een beetje veranderd,woon gewoon aan de wal .De nonnen zusters waren goed alleen twijfel ik nu toch een beetje aan hun om gang met jonge kids toen die tijd maar achteraf bekeken was het voor mij een goede fijne school,dank zij de zusters en mijn ouders. Alleen namen zijn me een beetje ontgaan, maar ga het toch proberen.Zuster caritas,edmonda,hubertus ,frederika uit groep5 streng maar goed. Sylvia lerares klas5 hippe zuster. Juf fyen klas1. Juf claasens ozo streng maar met humor. Juf houx die was super. Zusrer clementien gewoon goed. Hubertus reuze zuster ik vond haar zo groot.Juf desire,leuk om te zien. De hopman,lekker fietsen enzo,dat was het een beetje. Namen van me lot genoten weet ik ook nog wel bijna allemaal. Hoop dat al mijn lot genoten goed zijn terecht gekomen. Naar Tegelen ging ik naar de biologiche school in Roermond wat ik daar moest weet ik nog steeds niet,maar naar 1 jaar wasik al weer weg. Toen kwam ik terecht op de ITO ook in Roermond waar ik mijn diploma machinebankwerker heb gehaald maar niks mee heb gedaan. Het was wel leuke tyd maar ik wou meer zien v,d wereld en ben gaan varen op party en cruisse schepen,wat ik nog steeds doe op de binnenwateren.Leef nu rustig aan de wal in Nijmegen en ben gelukig getrouwd en verwacht in maart 2009 vader te worden en met bericht eindig ik.ADIOS.

  basisschool de Munt, 1968

  ?