Bekijk het volledige profiel van Tony Haksteen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Tony Haksteen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

1969; wat een tijd geleden. Ik...

1969; wat een tijd geleden. Ik heb in de klas gezeten bij juffrouw Hemelrijk, zij woonde op Texel in Den Burg en juffrouw Vlas, die dat jaar getrouwd is geloof ik.Ik herinner me inderdaad nog het witte hek, de zandbak,die regelmatig ververst werd (konden we weer weken niet spelen), de bosjes en de rode plastic scheppen en een juffrouw die me uitlegde wat een vierkant, een driehoek en een rechthoek was.

2004, Tony Haksteen

Ik heb 1 jaar op deze school g...

Ik heb 1 jaar op deze school gezeten bij Juffrouw Hendriks in de eerste klas. Ik kan me herinneren dat we veel vrij hebben gehad in de winter omdat de verwarming het niet deed. Ik kan me een paar namen herinneren: Tonnie Nebbeling,die kwam altijd te laat omdat hij met de bus kwam, Gerard, Hetty, Monique, Gert-Jan en natuurlijk Lars Roobol, waarmee ik elke dag naar school liep vanaf de Pasteurstraat. Ik ben aan het einde van het school jaar verhuisd naar Hoek van Holland.

2004, Tony Haksteen

Wiskunde van Halink en Valstar...

Wiskunde van Halink en Valstar(tussen de naken)en natuurkunde, vaak met veel geouwehoer, van Hollaar en natuurlijk de digitale techniek van Bakker niet te vergeten (uitgeroepen door mij tot de meest redelijke leraar). De stuntel lessen van Stander met uitkomsten van R1=R1 en R2=R2 zal ik nooit vergeten. Tja en Vink, wat zag deze man toch altijd in verte? En zou Prielle nu ook kleurenblind zijn geweest? En natuurlijk de beste leraren de Bruin en Fortuin. (Sorry maar ik was gewoon niet goed in praktijk). Het was wel lachen altijd met Luc, Herbie 'de rat', Ton Verver, Alex Goes, Mark schenk. En dan natuurlijk Weda met z'n kabouter assistent. Je moest altijd je rotzooi opruimen en stoelen recht zetten. Zo niet, dan zwaaide er wat! Opvoeden die handel! Tja en Faut, die was goed fout. Die roep ik uit tot de meest onredelijke leraar, de meest onbetrouwbare leraar. Niet te vergeten het uitje naar Amsterdam, naar de fiarex, nou dat eindigde in hartje Amsterdam! Ik stop ermee.

2004, Tony Haksteen
?