Tonny van Leeuwen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tonny van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tonny van Leeuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heb maar één jaar op deze school gezeten.

  Heb maar één jaar op deze school gezeten. Er heerste discipline. Moest ik erg aan wennen. Heb toch mijn diploma gehaald. Speciale dank aan Bert ? die mij tijdens een black out op het examen boekhouden even liet zien hoe het ook al weer moest met het kasboek

  2004, Tonny van Leeuwen

  Na de Henriëtte kleuterschool, naar de “grote”school.

  Na de Henriëtte kleuterschool, naar de “grote”school. Juffrouw van Dijk in de eerste en tweede klas. Als de schoolbel ging netjes in rijen naar binnen. Klas 4/5 bij mijnheer van de Roest. Volgens mij had hij ogen in zijn achterhoofd. De tijd van “lopen” met iemand brak aan………de ene dag liep je met de één en de volgende dag weer met de ander. Peter Kneteman heeft er nog een litteken aan overgehouden. Met de fiets naar Chaam. Met mijnheer Zielstra. De reunie, die wij een paar jaar geleden hadden was heel leuk. Met Coen heb ik nog contact en bij Kneteman sport ik. (goedmakertje)

  2004, Tonny van Leeuwen

  Oh Heer, die klassenfoto van klas 1.

  Oh Heer, die klassenfoto van klas 1. Ben nog altijd dankbaar dat ik toen niet opgepakt ben door mannen in witte jassen. Mijn oudste broer deed er 4 jaar over om in klas 2 te komen, dus volgens mij hadden zij geen al te hoge verwachtingen van de twee telg uit het gezin. Toch heb ik een leuke tijd gehad. Franse les, van Horlings en later van Wattez. Shoe-ming Koh (vast verkeerd geschreven) was in de eerste klas mijn vriendin. Later dat jaar ging ze naar de huishoudschool ook in de De Ruyterstraat. Op zaterdagochtend kwart over 8 zangles. Itte me titte kom ’s-avonds thuis, tís kermis in mijn streetje, waar wij uit volle borst een leuke variant op zongen. Handwerken bij de twee dames. Knijperschortje, drogers hadden wij toen nog niet van gehoord. Wat was de naam van de tekenleraar? Je mocht niet opstaan zonder het te vragen anders kreeg je straf. Behalve als je in het hospitaal terecht kwam, dat was al straf genoeg. Spijbelen met Margreeth om naar de kermis te gaan, terwijl op 4 mei de kermis echt gesloten is. Dus kleumen onder de pier want je kon niet naar huis. De korte Zwart die heel gemeen naar je vader belde als je niet op school was. Dat hij maatregelen moest nemen om mijn opruiende activiteiten tegen te gaan. Hachelijk. Straf, je vrije middag voor zijn bureau staan, als je geluk had stond je niet alleen. Dat was saai. Ïk kan goed met de telefoon omgaan Innemee sprak korte Zwart dreigend. Ik ook mijnheer. Maar ja dat was natuurlijk weer brutaal. En dan dat vierde jaar. Hechte groep, Margreeth, Laura, Emy, Joke. Jaap van der Leij die in zijn strafwerk schreef dat Goof een dikke groene pad was. Fout, hij was echt niet groen. Nou misschien een klein beetje. Toen Arno (mijn broer) naar de HAVO in de populierstraat ging en zijn naam noemde …………………….

  2004, Tonny van Leeuwen
  ?