Tonny Stoopman

Kent 12 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tonny Stoopman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Tonny Stoopman heeft 0 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was totaal gefrusteerd op die school jaar in jaar uit, ik wilde eigenlijk varen, maar dat mocht niet van mijn vader.

  Ik was totaal gefrusteerd op die school jaar in jaar uit, ik wilde eigenlijk varen, maar dat mocht niet van mijn vader. Duits bah, (ik kon dat mens niet uitstaan) Elenbaas met zijn condooms lachen Ouwens(kintor) Transol Rotterdam zuid of zoiets . Ene macdonald met zijn engelse les. Gymmen in het ruim wat koud was dat. Havenleer, Vervoersleer etc dat ware leuke vakken Ik heb aan die vakken te danken dat ik geslaagd ben. Onwijs waren onze zeilweken, en ook de loting om naar York in engeland te gaan met north sea ferries was leuk (wat baalde heel veel klasgenoten) De school zelf het was een schip van 153 meter lang dan die gangway bij hoogwater of je kon er bijna niet op af je viel er bijna vanaf Dat het een schip was is toch wel mijn leukste herinnering. De eerste stage die ik liep was hardstikke leuk , maar de 2e stage bij Schenker en Co heeft mij de das omgedaan wat een bedrijf zeg befehl ist befehl ik had absoluut geen begeleiding) Gauw gaan werken, daarna militaire diensttijd. In 1979 naar libanon voor 6 maanden, daarna in 1982 en 1983 gewoond in Brazilie in 1985 gemeenteambtenaar in Rotterdam geworden eerst op het marconiplein (DROS nu Ds+v), daarna DG Delfshaven en nu Teamleider DIV bij de Roteb. ondanks alles toch niet slecht gedaan.

  haven en vervoerschool Jan ..., 1973

  onze leraar lepelblad die teruggegaan is naar suriname.

  onze leraar lepelblad die teruggegaan is naar suriname. namen als Karin erfman en ene jose die allebei om de hoek woonde. Een snotterende klasgenoot waarvan ik de naam niet meer weet. , Maar ook Rene Nottroth, Wi****elleman, Marcel Grooters, George Frensdorff (bril was niet interessant) en ga zo maar door.

  Delfgaauwschool, 1967

  ?