tonnie melishoek

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van tonnie melishoek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  tonnie melishoek heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  moi ik ben tonnie melishoek he...

  moi ik ben tonnie melishoek heb van 1977 tot 1982 op school gezten was een leuke tijd maar ook veel spijbelen.ik zat in de 1 klas met henkie koning en jos oosting richard kloosterman betr visser en met de meiden groep petra kamphuis ina? en astrid van tongeren, marga smid en nog vele anderen maar waar ik de naam niet zomaar weer weet. de leraren waren ook wel oke alleen had ik moeite met boersma en natuurlijk met volten moest mij altijd hebben en in de sjeik zetten op wiskunde kreeg ik altijd een 1 of een 2 en dan liep ik weer met een rooie kop door de klas want ik was erg verlegen in die tijd. ik kon wel leren maar voetballen vond ik belangrijker. de leukste leraar was bennie? is vrog overleden maar was een toffe leraar ,daar kon je gewoon dronken de klas binnen komen en dan keek ie je aan met een sigaretje in zijn mond en zei ga maarlekker zitten en doe maar niks want ik zie het wel aan je kopie .hahahahha wat een leraar was dat toffffff. en guus harmsen was een toffe leraar eigenlijk een beetje student we kregen van hem maatschappijleer. ook meneer kanon de concierge was een leuke man die veel begrip voor je had en altijd voor je klaar stond.bij voorbeeld als je een lekke band had.ik doe iedereen de groeten die mij nog kent en als je zin hebt stuur een mailtje naar mij .********moiiiiiiiiiiii tot ziens. ************

  2006, tonnie melishoek

  dit was een leuke school waar ...

  dit was een leuke school waar ik een plezierige tijd heb gehad zowel met mijn klas genoten als met de leraren en juffen.met de apekooi was het een leuke tijd ben er vaak af gevallen.ik was altijd aan het voetballen was daar erg gek op nu nog trouwens.mijn laaste leraar was meneer wilkens heb ik goeie tijd mee gehad.Mijn ouders hadden een bloemen winkel recht tegen over de school naast bakker post en slager herema.ik wil hierbij de groeten doenaan iedereen die mij nog kent van school. groetjes tonnie melishoek.

  2006, tonnie melishoek
  ?