Bekijk het volledige profiel van tonnie koot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

tonnie koot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

mijn zus marion zat ook op sch...

mijn zus marion zat ook op school een klas hoger. dit was de leukste school van allemaal. mijn klasgenoten waren ongeveer:jos nooy-henny van amstel-annelies-joyce-petra- op het eindfeest weet ik nog dat ik met een jongen (ik weet ze naam niet meer)het lied zong van shame shame shame shame on you ,lachen. weet ook nog dat er eens een man van coca cola kwam om jojo's te presenteren in de aula. met jos nooy deden we de oude kranten inzamelen en we bouwden hele hutten van die kranten in het fietsenhok. broeder rene met zijn harmonica aquariums en plantenstekjes. en van stoffelen met haar prullen en mooie vulpennen,volgens mij heb ik ooit nog eens zo'n ding gepikt van haar ha ha. ik herinner me ook nog de zwemlessen bij meester blije in het sloterparkbad. ook de dood van chris volgens mij woonde hij bij het crematorium en was hij enig kind dat zal ik ook nooit vergeten. mischien kan iemand zich herinneren dat ik was gevallen met douchen in de gymzaal alles zat onder het bloed meester melis heeft me nog naar het ziekenhuis gebracht om te laten hechten.

2005, tonnie koot

ik weet nog de cirkels in het ...

ik weet nog de cirkels in het gymlokaal gesneden uit het linoleum daar waren dieren in gemaakt volgens mij sterrenbeelden ben later nog eens wezen kijken maar het enige wat nog staat is het gymlokaal van onze calsschool.

2005, tonnie koot

ik weet nog dat wolfgang in zi...

ik weet nog dat wolfgang in zijn hartstreek was gestoken dat hoorde we onder gymles . weten jullie ook nog dat we die stomme koffers door de gangen heen gooiden tegen iedereen zijn benen aan. ik zat in de klas bij spookie-van gom -goldstein-leysner-marchel vega-en die gast van de kb die een tattoo had laten zetten-ik heb ook nog eens met iemand de lampen vernieuwd in de kruipruimte van de school met wie was dat ? weten julie nog die verevelende schoonmakers vage typen. en van der poll nederlands met zijn koffie. of bucker van wiskunde kon zo in een stripverhaal. of de haas wow die was niet makkelijk. het leukst was bij van deinzen of zo met lassen die gast zat gewoon te roken in de klas cabbalero sicaretten de een na de ander topper van een leraar. ik hoorde van mijn buurman die prof basketballer is dat hij leysner onze gymleraar kon hij is dus overleden shit zo'n kanjer.ik heb ook nog eens iemand met zijn kop door het ruit van het rookhokje geduwt bij de entree sorry nog weet niet meer wie het was maar wilde het toch nog even kwijt.

2005, tonnie koot
?