Tonia van Dam

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tonia van Dam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tonia van Dam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn favoriet leraar was meneer Sanderse, we hadden hem in de vierde klas en ik kan mij nog herinneren dat hij ging trouwen met Carla Doets deze naam is mij op de een of andere manier altijd bijgebleven.

  Mijn favoriet leraar was meneer Sanderse, we hadden hem in de vierde klas en ik kan mij nog herinneren dat hij ging trouwen met Carla Doets deze naam is mij op de een of andere manier altijd bijgebleven. We hadden ook cavia's in de klas. Meneer van Dijk of van Dijke had ik echt een hekel aan. we hadden twee grappenmakers in de klas, Wim Boerigter en Ralph Siebers. Mijn vriendinnetjes waren Jacqueline list (nog steeds) Mirjam Oostra, Anja Langeveld, Pauline. Verder zaten bij ons in de klas Issabel, Heidi, Pino, Belinda Bedaf, Cecile van der Tweel, Eugene, Frans Kool en velen anderen. We gingen in de vijfde op kamp naar Schoorl en deden toen levend stratego 's nachts in de duinen. Het kamp in de zesde heb ik helaas niet meegemaakt omdat ik laatste half jaar op de Molenwiek zat, dit omdat meneer van Dijke mij een keer met mijn hoofd tegen de kapstok duwde en mijn vader mij toen van school gehaald heeft.

  Dr. Albert Plesmanschool, 1974

  ?