Bekijk het volledige profiel van tonia van dersluis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

tonia van dersluis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik herinner mij Dhr. Engwirda,...

Ik herinner mij Dhr. Engwirda, Weeda, etc. van de leerlingen bij mij in de klas herinner ik mij Maarten de Gans bij meester Ziere, Hans Kok, Ineke Broekers( ik heb nog steeds dat poppetje dat je kapot zat te snijden met een puntenslijpmesje) verder herinner ik mij dat Ineke in de klas van meester Weeda met Anneke van Diggelen omging. Zij droegen meestal dezelfde kleren. Martin Hordijk herinner ik me ook nog en Gerrit Snijders met de bijnaa****ijboon. Verder zat Lenie Vuyk bij ons in de klas en Tilly Deltendre, Aad van Mourik en Jaap van Deurzen. En niet te vergeten Yvonne Vrijenhoek, bij meester Ziere zat ik met Yvonne de Jong in de klas. Verder weet ik zo snel geen namen meer te verzinnen. Ik zat 4 jaar op de Openluchtschool en heb in die tijd veel kinderen zien gaan en komen, ik herinner ze mij dus ook niet allemaal, maar veel toch wel. Bij meester Ziere heb ik een keer voor de klas moeten miauwen, dat was denk ik wel mijn grappigste herinnering.

2004, tonia van dersluis

Twee jongens bij mij in de kla...

Twee jongens bij mij in de klas hadden wel een bijnaam, van de een was datTompoes en de ander was buikie, wij zaten toen bij de leraar Jaap Weeda

2004, tonia van dersluis
?