tonia van der Jagt

Kent 13 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van tonia van der Jagt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  tonia van der Jagt heeft 10 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat in de klas bij juffr.

  Ik zat in de klas bij juffr. Eeker en heb hiervan nog wel een klassefoto die heb ik toegevoegd. Ik kan me alleen herinneren dat Corrie Damsma toen ook al bij mij in de klas zat en dat wij bevriend waren.

  2003, tonia van der Jagt

  Op deze school heb ik 5 jaar gezeten en als ik hieraan terug denk zie ik als eerste juffr.

  Op deze school heb ik 5 jaar gezeten en als ik hieraan terug denk zie ik als eerste juffr. Demmer en juffr. Verhoef voor mij. Afschuwelijk, daar kan ik een boek over schrijven. Zij gaven kook- strijk- en wasles. Heel antiek allemaal. Verder weet ik nog mevr. Jansen, mevr. Thedinga ..... Ik heb een klassefoto van de opl. ass. in de huishouding en van de opl. kinderverzorging en heb deze toegevoegd. De leerlingen die ik me nog kan herinneren zijn: Riek Nolten, Krinie van Belle, Corrie Molier,Lia de Zwaan, Anneke van Toor, Annemarie Koerten, Elly Duyvenbode, Elly Brakus, Wietske Brand, Nora Bijleveld..................

  2003, tonia van der Jagt

  De leerkrachten die ik nog kan herinneren zijn: het hoofd van de school dhr.

  De leerkrachten die ik nog kan herinneren zijn: het hoofd van de school dhr. Rolvink, mevr. Jansen, mevr. in `t veld, juffr. Mendes, hier heb ik bij in de klas gezeten, verder waren er dhr. Hofscheuder, mevr. Lakeman, de concierge dhr. Sonneveld. Van de leerlingen weet ik nog: Corrie Damsma, Nelleke Ettekhoven, Sylvia Singerling, Hans Werman, Hans Hoogerheide, Hettie Blok, Yvonne Boom........ De beste herinnering heb ik aan mevr. Jansen, dat was een indische juffrouw en zij woonde in de Theresiastraat, we zijn verschillende keren bij haar thuis geweest en zij kon hele mooie verhalen vertellen over Siegfried, dat deed ze allemaal uit haar hoofd en die gingen iedere week verder. zie foto`s.

  2003, tonia van der Jagt
  ?