Bekijk het volledige profiel van Ton Zwennes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Ton Zwennes heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Mijn zus Ineke had hier ook op...

Mijn zus Ineke had hier ook op school gezeten. Dus ik ging ook. Klasgenoten, ... Hoddenbach, Harrie Fietje, Bert van Zomeren. In de vierde klas school voortijdig verlaten. Toch een leuke school, met een aparte gymleraar (Van As)een leuke leraar Engels (Rijstenborch). Ontzettend veel geleerd van Juffrouw Van der Tas (Nederlands).

2003, Ton Zwennes

De eerste twee klassen juffrou...

De eerste twee klassen juffrouw van Spronsen. Zij nodigde de hele klas bij haar thuis uit. Ergens in het benoordenhout. We gingen daar met bus L (later 23) naar toe. De derde klas juffrouw van Renesse, een lieve indische dame en zus van meneer Jopp, het latere hoofd. In de vijfde klas dacht ik mevrouw Baasdorp. In de zesde klas de heer Leenhouts (rechtzitten 1, pilaar 2, niet meer bewegen). Klasgenoten o.a. Jacob (Japie) Pronk, Jan Meerhof, Maarten van Kleef, Ron de Vree, Arjen van der Gijp, Nanno Boiten, Bernadette????, Jan den Besten, Hans van Kuijk.

2003, Ton Zwennes

spelen in de zandbak en het, v...

spelen in de zandbak en het, verkleed als kabouter, mogen spelen in de paddestoel. Mijn eerste kleuterjuf was juffrouw Kant. Zij was in mijn herinnering rijzig en blond. Ik was toen al een beetje verliefd.

2003, Ton Zwennes
?