Ton Wissen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Wissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton Wissen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb niet zoveel herinneringen aan deze school.

  Ik heb niet zoveel herinneringen aan deze school. Weet dat de heer Rosdorff directeur was en van zijn zoon tekenles heb gehad. Ook heb ik op de dependance gezeten aan de Brouwersgracht en gingen af en toe naar de Van der Duynstraat voor muziekles of zo iets. Wanneer ik te laat op school kwam moest ik mij melden bij de heer Schepman. Natuur- en scheikunde kregen we van een docent met de bijnaam "Hein molecuul". Als er mensen zijn met meer herinneringen hoor ik dat graag.

  Technische school St. Josef, 1959

  De Theresiaschool heb ik altijd een fijne school gevonden.

  De Theresiaschool heb ik altijd een fijne school gevonden. Ik weet mij nog goed de brand in de Sacramentskerk te herinneren en pastoor Heskes en kappelaan Herwijnen. Van het onderwijzend personeel weet ik mij de volgende namen te herinneren: juffrouw Van der Horst, Juffrouw Wessels, en de heren koolzaat,De Jong,Straus, Sarolea, Jacobi,Wellink. Ben onlangs wel op de reunie geweest en heb daar nog maar weinig klasgenoten mogen ontmoeten. Zou het leuk vinden hier wat reacties te mogen krijgen. Inmiddels ben ik 56 jaar en vader van twee dochters en een kleindochter. Van beroep ben ik nu brandweercommandant.

  St.Theresia, 1953

  ?