Ton Wesker

Kent 2 personen

Samenwonend , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Wesker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton Wesker heeft 13 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam hier in een zesmans klasje.

  Kwam hier in een zesmans klasje. Het examenjaar schilderen. Namen weet ik niet meer. ... Diender geloof ik. De leraar was een aardige vent.Hij was kaal. Ging eigenlijk alleen om met Piet "purdy" Meijer ook uit Lelystad. Blondie scoorde haar hit in dat jaar Denis.

  LTS, 1977

  Hier kwam ik in de tweede klas halverwege het jaar op school.

  Hier kwam ik in de tweede klas halverwege het jaar op school. Na de MAVO had ik het nog even geprobeerd in Winschoten. Maar op de LEAO aldaar had ik te veel vrijheid en was het kwa studieresultaat geen succes. Doordat je op deze school dan weer hier en dan weer daar was kan ik mij uit die tijd eigenlijk geen enkele naam herinneren. Ik was steeds met Eddie Scheffer samen die in een andere klas zat. Eddie was mijn beste vriend met wie ik ook samen op de MAVO had gezeten.

  Dr. D. Bosschool, 1975

  Ik kwam hier in de derde klas van de LEAO.

  Ik kwam hier in de derde klas van de LEAO. Profielverbeteren, het plan was om via deze weg naar de MEAO of het CIOS door te stromen. Het voordeel was dat er veel nieuwe leerlingen in deze klas kwamen. Robert de Roo, John Witte, Lucien Purperhart, Michel Rademakers, Roberto, Frank Zinger, Ellie Timmerman (heb ik nog mee samengewoond) zaten allemaal in KW3-2 Visser was onze mentor, Augustin en Bootsma mijn mindere favorieten. Dit was het laatste jaar van Schepers (Mevrouw Schepers moest je zeggen) was ook niet zo gezellig Hierna kwam Hof. Hof was een eerlijke vent, kon je gewoon mee praten. Maar mijn absolute favoriet was natuurlijk Mevrouw Lisdonk (+), mijn mooiste herinnering aan haar is de middag dat wij, Anneloes Kroeze, Lucien Purperhart en ik, samen met haar hebben getennist in Kampen waar zij woonde. Na het tennissen zijn wij bij haar blijven eten, reuze gezellig. Het was ook het jaar dat Johan Cruyff afscheid nam via een "ere"wedstrijd tegen Bayern Munchen (0-8). Duits was al niet mijn favoriete vak maar is het dankzij deze wedstrijd ook nooit meer geworden. Wij hebben de cijfers nog wel eens eigenhandig in Bootsma z'n agenda moeten corrigeren om het eindresultaat wat te beinvloeden. Andere namen De Groot (wat doe je nou!!) was conrector heb ik nog eens met Robert de Roo een mooie snoekduik zien maken toen hij ons strafwerk wilde geven. Hij struikelde over zijn vloerkleed, probeerde zijn val te breken door steun te zoeken bij de telefoon en belande desondanks toch met een sierlijke boog achter zijn bureau. Ada Notohadinogoro (in een keer geschreven, hoop dat het goed is) klein maar ..... en toch mijn hart gebroken en haar broer Onno. Mia, Tom van de Brug en dan moet je natuurlijk ook Jos Hafkamp noemen. Andere namen: Monique Pols, Monique Lefering, Esther Veen. Karin van de Gragt, Petra van Eck, Roberto Alma, Hans Berger. Kamstra was gymleraar.

  Scholengemeenschap Dronten, 1978

  ?