Ton Vreeken

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Vreeken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton Vreeken heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik begon in het atheneum en (spijbelaar en luilak als ik was) ben in de 4e blijven zitten en overgegaan naar de HAVO.

  Ik begon in het atheneum en (spijbelaar en luilak als ik was) ben in de 4e blijven zitten en overgegaan naar de HAVO. Goede herinneringen, ik schrijf ze nog wel eens op.

  Gereformeerde Scholen gemee..., 1970

  Veel herinneringen en veel vrienden.

  Veel herinneringen en veel vrienden. Leraressen waren juf Wolters, juf Broekema, juf Haverkamp en meester Agema. Ze hadden zo hun gebreken, maar ik wil ze niet naar huidige inzichten van pedagogie beoordelen. De juffen lieten regelmatig hun onmacht op een "eigen" manier merken (gillen, schoppen etc.) De meester vond ons een ongezellige klas en liet dat ook merken. Leerlingen van mijn klas o.a.: Hedie van der Land, Jannie Wolters, Lia Goud, Els van Velzen, Elze janse, Maartje Baan, Emmy van Diggele, Jeanette Berends, Mieke Meijer, Anja Vis, Joop Lems, Hans Flach, Gerard Hildering, Wim van der Ven, Wim de Jong, Kees Kleiwegt, Gert Tamerius, Hans Biemond, Reinier van der Houdt, Reinard Haan... Sorry als ik 1 of 2 vergeten ben. Mijn schoolliefdes waren eerst: Mieke, later Hedie en Elze. Overigens ging de hele klas vrij goed met elkaar om.

  De Wegwijzer, 1964

  ?