Bekijk het volledige profiel van Ton Vliet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ton Vliet heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Een mooie tijd heb er gehad. W...

Een mooie tijd heb er gehad. Wel altijd ook op zaterdagmorgen naar school. Tekenen bij Christiaanse was een belevenis. Hij sloeg een enkele keer op tilt. Voetballen met een steentje bij het fietsenhok. Een patatje eten bij de weg. En altijd maar weer met je tas zeulen door die lange gangen van die noodlokalen.

2003, Ton Vliet

Leuke herinneringen bewaar ik ...

Leuke herinneringen bewaar ik aan deze schoolperiode. Ook aan dat ene jaar dat de school te klein was en we elders in Ridderkerk in de MULOschool - recht tegenover mijn ouderlijk huis - zaten, bij meester Zuurveld. Op schoolplein kon je wel voetballen met een klein balletje. Sommige andere spelletjes mochten weer niet. Prachtig was het als jouw klas bleef staan als de rijtjes naar binnen gingen en tegen jouw klas gezegd werd: 'jullie zijn vrij, want de meester/juf is ziek'. Dat kwam in mijn herinnering geregeld voor. Behalve dan wanneer juffrouw Van Santen inviel.

2003, Ton Vliet
?