Ton Veele

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Veele en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ton Veele heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel leerlingen van deze school woonde tegenover de jachthaven in de drie hofjes, Cupidohof, DorusRijkershof and de FransNarenbouthof.

  Veel leerlingen van deze school woonde tegenover de jachthaven in de drie hofjes, Cupidohof, DorusRijkershof and de FransNarenbouthof. Vrienden: Martin & Peter Mulder, Jan Fillipo, Joke Trotsenburg. Leraren die ik nog ken: Jufrouw Prins, Kat, Lammers en Simons en niet te vergeten de populaire "BERLAGE" Gevaarlijke Leeraren uit die tijd: de gym leraar Fons. wie weet hoe ik martin Mulder kan bereiken*****ton puntje veele at trendsideas puntje com

  Burgemeester Rendorpschool, 1961

  Ik weet niet of ik de goede school heb, maar de meerkoet waar ik op zat, was een houten gebouw op een landje tussen de Burg Roellaan en De Noordzijde.

  Ik weet niet of ik de goede school heb, maar de meerkoet waar ik op zat, was een houten gebouw op een landje tussen de Burg Roellaan en De Noordzijde. Op deze school zaten ook veel kinderen uit mijn straat zoals. Jan Fillipo, Joke Trotsenburg, Peter van Deele, Rob Boogaard, Andre Cardol, Silvia Westrus. ton(dot)veele****trendsideas(dot)com

  Kleuterschool De Meerkoet, 1959

  Klasgenoten: Herman Tebbes, Ester Kneefel, Bas Bijmoer.

  Klasgenoten: Herman Tebbes, Ester Kneefel, Bas Bijmoer

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1968

  ?