Bekijk het volledige profiel van Ton vannunen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ton vannunen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mijn naam is Sonja van Wallenb...

Mijn naam is Sonja van Wallenburg maar ben getrouwd met Ton van Nunen. Omdat we allebei op 1 emailadres zitten kan het alleen maar op deze manier denk ik.Ik heb eerst nog twee jaar op de kleuterschool gezeten, bij juffrouw Liebers, juffrouw Wensvoort??? Daarna 6 klassen. Mw. Step,v.Hoepen,Meester Malsaecke, Meester Louwerse, Meester Wisse, Meester Rutters. Heerlijke tijd gehad. Namen van medeleerlingen; Steef de Graauw, Wim Berends, Eline de Jong, Annelies Dunnes, Annelies Magheels, Tine Antvelink, Arthur v.d.Heide, ik weet er nog zoveel. Werkweek met de kwekelingen, zoals dat heette, hartstikke leuk was dat.

2003, Ton vannunen

De namen die mij zijn bijgeble...

De namen die mij zijn bijgebleven zijn, Ferry van Tongeren en Henk Heijnen. Van Juffrouw Bolland kreeg ik les in de 3e.En meester Breukelaar in de 6e. Er staat me ook iets bij van een zekere juffrouw Jansen, maar dat weet ik niet zeker.Met Henk Heijnen heb ik nog steeds contact.

2003, Ton vannunen
?