Ton van Heumen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton van Heumen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Ton van Heumen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Zie verder onder Openbare school I.

  Zie verder onder Openbare school I. Deze school is nieuw gekomen voor het oude gebouw aan de Dubbelsteynlaan en toen is ook een verdeling van de leerlingen gemaakt.

  2008, Ton van Heumen

  Oude school met noodlokalen in de Dwarsstraat.

  Oude school met noodlokalen in de Dwarsstraat. Juffrouw van Wijngaarden, Meester Leenhouts en Mazure. Meester Snoep zijn we mooi misgelopen. Groep met Peter Platje, Peter van Duyvendijk, Hans Recourt, tweeling Rombouts en niet te vergeten Luuk de latere directeur van de school. Een keer een reunie bezocht en ook Andre van Wiligen, Annemiek Schellenbach, Agnes Preesman en andere gezien. Wanneer hebben we weer ee feestje Luuk ?

  2008, Ton van Heumen

  Alleen de HAVO top gedaan.

  Alleen de HAVO top gedaan. Blijven zitten in de 4e en pas daarna vakkenpakket gewijzigd. Dependance naast politiebureau, een jaar lang niet gemeld dat ik al diploma machineschrijven gehaald had en mooi extra uren vrij dus. Mooie kantine (oud fietsenhok) en sportveld met aandacht voor atletiek. Veel basketbal na schooltijd.

  2008, Ton van Heumen
  ?