Ton van der Linden

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton van der Linden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton van der Linden heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dolly dots concert en Ben van Schaik z'n broer, die s'ochtends wakker werd in de WC en het alarm van de school activeerde !! Veel schik gehad met Marcel Verheul, Huub van der Weijden, Ron Weerdenburg, Marcel Hengst, Ben van Schaik enz.

  Dolly dots concert en Ben van Schaik z'n broer, die s'ochtends wakker werd in de WC en het alarm van de school activeerde !! Veel schik gehad met Marcel Verheul, Huub van der Weijden, Ron Weerdenburg, Marcel Hengst, Ben van Schaik enz....

  Ir. A.J. Versfelt-MTS, 1979

  Heb alleen klas 1 to 4 volbracht op deze school toen verhuist naar Kanalen eiland.

  Heb alleen klas 1 to 4 volbracht op deze school toen verhuist naar Kanalen eiland. Ging elke dag met de step naar school samen met Frank Balk. Kan me ook nog een speciaal auto kwartetspel herinneren, wat we altijd in de pauze speelden.

  St.Gregorius, 1969

  Heb alleen jaar 5 & 6 (van Liempt) op deze school gezeten.

  Heb alleen jaar 5 & 6 (van Liempt) op deze school gezeten. Woonde dicht bij school, Pa was de groenteboer van de VascodaGama laan. Heb nog steeds regelmatig contact met Peter van Dinter (hij weet alleen zelf niet meer in welke periode hij op deze school heeft vertoefd, de paardekop !!)

  Titus Brandsmaschool, 1973