Bekijk het volledige profiel van Ton Tilburgs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ton Tilburgs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Na een paar dwalingen ben ik d...

Na een paar dwalingen ben ik dan op deze school geland. Dat was goed. Mijn eerste bromfiets jaren. Kleine opstand tegen Brouwer geprobeerd, maar dat heeft hij heel goed opgelost. Tja wie ken ik nog. Else Leebeek die ik vorig jaar otmoet heb. Ivy, Cynthia, oh ja de Roelofsen clan. Peter kon aardig met de snaren overweg.

2009, Ton Tilburgs

Ja, ja Frater Stoep en Frater ...

Ja, ja Frater Stoep en Frater Olm daar aan kan ik me nog goed herinneren. Ik heb eens geprobeerd op het speelplaats, sorry pauze hanghoek, de hoed van Stoepie te veilen. Prompt regende het strafwerk en nablijven. Bij het nablijven door Olm betrapt bij het lezen van de legendarische "de Lach". Dat was dan meteen het einde van mijn karierre.

2009, Ton Tilburgs

Heb daar 2 jaren onder het juk...

Heb daar 2 jaren onder het juk van Heipaal geleden. Harde leermeesters maken nog hardere leerlingen. Na 2 jaar ben ik gevraagd de school te verlaten. Heipaal en Welling waren wel de vertegenwoordigers van de harde lijn. Aarts was een buitengewoon fijne vent.

2009, Ton Tilburgs
?