Bekijk het volledige profiel van Ton Thimister en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Ton Thimister heeft 6 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Na 1992 zijn er in het land va...

Na 1992 zijn er in het land van Cuijk diverse scholen gefuseerd tot een grote scholengemeenschap. Ik geef , met in het begin van de jaren '90 veel vervangingen op andere scholen, nog steeds les in Mill en heb ook nog steeds ontzettend veel plezier met "mijn" kids en met de meeste van mijn collega's. Ik heb honderden leerlingen de revue zien passeren, waarvan ik jammergenoeg veel namen van ben vergeten ( sommigen vergeet je nooit meer, hè Joke Strijp, Maartje Burgers , Willeke v.d.Broek of Inge Coenen). Soms kom ik een oud leerling tegen, die dan verbaasd is dat ik hem of haar niet meteen meer herken.Maar jullie zijn ECHT ouder geworden !!!! Wat ook leuk is , is dat ik tegenwoordig de nodige kinderen van oud-leerlingen les geef.

2004, Ton Thimister

Rond 1987 fuseerden de LHNO, M...

Rond 1987 fuseerden de LHNO, Mavo en LTS tot het Raamdal de voorloper van het Merlet

2004, Ton Thimister

In 1982 begon ik hier aan ITO ...

In 1982 begon ik hier aan ITO groepen les te geven. In het begin ontzettend veel moeite mee gehad met, bleek naderhand uit gesprekken met collega's, de ergste groep sinds jaren. Maikel v.d.Broek, Peter v.Houtum, Mario v.Esch etc. Enkele dierbare collega's waarvan jammergenoeg al een enkele van is overleden ( Jo v.Asseldonk).Geert Heldens, Toon v.Kempen, Herm Strous, Jan Weekers, en natuurlijk Bas Huiskens.

2004, Ton Thimister
?