Ton Swarts

Kent 2 personen

SINGLE , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Swarts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

  Ton Swarts heeft 14 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik herinner me juf. Dijkwel, m...

  Ik herinner me juf. Dijkwel, mr. Haverkamp, mr. de Vries en het hoofd mr. L. den Ouden (wat kon die man schelden).Mijn klasgenoten waren Rinus v. Veen, Wim Bongers, Wim Houtman, Edith Tomey, Julia Wagemans, Peter Lauwersheimer, Ria v.d. Meer,Corrie Kortekaas (maar die staat bij een andere "Emmakade school"ingeschreven, Elly Eeekhof, Kitty Gideonse, Dick de Jong, Nanda v.d. Laan,Henk Duivenbode, Tonny Kerhof(s) enfin ik herinner me ze bijna allemaal.

  2003, Ton Swarts

  Ik zat hier op de HandelsUlo !...

  Ik zat hier op de HandelsUlo !!!Later werden we verplaatst naar de Dependance achter het "Zomerhof". Hoofd was mr. (de) Boer...wat een knuppel.....mr. Hengeveld, mr. Tee, mr. Stappershoef (was in mijn tijd een kettingroker), mr. Lynn(boekhouden) en Runge (Duits) en Simons was de congierge. 's Woendagsavonds dansen onder leiding van Wim Poptie en echtgenote. Marijke van Pel was voor mij de mooiste..... Ik herrinner me Willy Schenkeveld, Wil van Kampen of Kempen, Corrie Hagendoorn, Jaap Visser.

  2002, Ton Swarts

  Mijn leraar was mr. Hoste, kla...

  Mijn leraar was mr. Hoste, klasgenoten de ik me herinner zijn Maud Lagowitski, Peggy Niggebrugge, Riri ?? en Johan v.d. Bruggen wiens vader "psycholoog of psychiater "was, op een dag kreeg ik van een ( overmoedige klasgenoot { Karel Boot??} een zodanige klap op een oog dat de leraren vreesden voor mijn leven vanwege de te lage polsslag.) Wie was nu ook weer Sascha van Dulm ? Jeetje wat was die mooi ( in mijn ogen)

  2002, Ton Swarts
  ?